Top

Smallgroup training

UnitedFit

Intensief trainen

Small group trainingen zijn trainingen in kleine groepen van maximaal 10 personen. Hierin staat persoonlijke begeleiding centraal. UnitedFit zorgt er tijdens deze trainingen voor dat er hard gewerkt wordt aan het behalen van persoonlijke doelen. Tijdens deze trainingen zullen allerlei spiergroepen aan de orde komen. Dit doen wij om optimaal resultaat te behalen.

Je zal zowel mentaal als fysiek uitgedaagd worden het maximale uit jezelf te halen. De trainingen bestaan uit verschillende elementen uit diverse sporten zoals bootcamp, fitness, crossfit, boksen, hardlopen en veel meer!

Tijdens de trainingen werken we aan je kracht, conditie, balans, coördinatie, snelheid, reactie vermogen, doorzettingsvermogen en je mentale weerbaarheid. Eigenlijk alle ingrediënten die nodig zijn voor een zware maar leuke training!

Unitedfit

Samen zweten

Het voordeel van een small group training is dat deze zeer geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt bij UnitedFit kiezen voor jezelf aansluiten bij een bestaande groep of door een eigen groep samen te stellen! Bij small group trainingen kan je ieder op eigen niveau deelnemen en je eigen persoonlijke doelen behalen.

Voel je thuis bij unitedfit

Ervaar het zelf

Sport samen met unitedfit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Zeilweg 2G , 8243PK Lelystad

Volg unitedfit