Top
 

Over mij

over

Harvey Tilborg

Mijn naam is Harvey Tilborg, 40 jaar en kom uit Amsterdam. 17 jaar geleden begon ik anderen te coachen en te motiveren in de sportwereld. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik definitief de switch gemaakt van een kantoorbaan als account manager, naar manager/trainer op een sportschool. Sindsdien is mijn passie als personal trainer mensen te trainen, motiveren, inspireren te werken aan een gezonde(re) leefstijl en het maximale uit zichzelf te halen. Welke hindernissen er ook in de weg staan, samen zullen we ze overwinnen!

Naast mijn sportopleiding (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS), National Academy of Sports Medicine (NASM) heb ik ruim 35 jaar ervaring opgedaan bij de diverse sporten die ik heb beoefend: Voetbal, karate, tae kwando, atletiek, kickboksen, boksen en fitness. Hierdoor heb ik een eigen trainingsmethode kunnen ontwikkelen waardoor ik mijn klanten bij iedere training steeds op verschillende manieren weet uit te dagen. Door deze combinatie ontstaat er een verbinding tussen mensen waar ik persoonlijk blij van word. Mijn visie is daarom dus ook “samen fit, samen presteren

Mensen bij elkaar brengen

Ik heb 2 jaar met het idee rond gelopen dat ik mensen bij elkaar wil brengen die mij samen de uitdagingen aangaan om af te vallen, fit te worden door conditioneel en fysiek sterker te worden en samen te presteren door deel te nemen aan een team challenges. Het is niet alleen leuk, je behaald sneller resultaten en je blijft gemotiveerd omdat we het samen doen!

Trainingsperiode

De afgelopen 7 jaar train ik voornamelijk gericht om deel te kunnen nemen aan sportieve uitdagingen, zoals obstakel- en survivalruns. Die je individueel kunt doen, maar ook als team. Als team help je elkaar de obstakels te overwinnen, net zoals in het leven je elkaar kunt helpen de obstakels die op je pad verschijnen te overwinnen.

Sport samen met UnitedFit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Werfweg 68, 8243 PG Lelystad

connect with us