Top
 

Over mij

over

Harvey Tilborg

Mijn naam is Harvey Tilborg, Ik kom uit Amsterdam. Vanaf 2000 begon ik anderen te coachen en te motiveren in de sportwereld.  In 2010 heb ik definitief de switch gemaakt van een kantoorbaan als account manager, naar manager/trainer op een sportschool. Sindsdien is mijn passie als personal trainer mensen te trainen, motiveren, inspireren te werken aan een gezonde(re) leefstijl en het maximale uit zichzelf te halen. Welke hindernissen er ook in de weg staan, samen zullen we ze overwinnen! Samen fit, samen presteren!

Naast mijn sportopleiding (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS), National Academy of Sports Medicine (NASM) heb ik ruim 35 jaar ervaring opgedaan bij de diverse sporten die ik heb beoefend: Voetbal, karate, tae kwando, atletiek, kickboksen, boksen Obstakel Run en fitness. Hierdoor heb ik een eigen trainingsmethode kunnen ontwikkelen waardoor ik het beste uit mijn klanten weet te halen door ze bij iedere training steeds weer op verschillende positieve manieren weet uit te dagen.

 

Bij unitedfit doen we het samen!

We zijn ervan overtuigd dat als je het samen doet, bijv. met een personal trainer of in een (kleine) groep, je niet alleen een stok achter de deur hebt, maar er ook plezier aan beleeft waardoor je gemotiveerd blijft om het vol te houden. Wat vervolgens bijdraagt aan het behalen van goede resultaten, zowel op korte als lange termijn.

Personal Training

Samen trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat we het beste uit je halen en aan de slag gaan met je persoonlijke doelen. Je wordt op een positieve manier uitgedaagd en steeds tot het uiterste gedreven wat maakt dat het een ontzettend effectieve manier van trainen is. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat je het doet, niet omdat het moet, maar omdat je het zèlf wil.

Groepstraining

Samen trainen in een (kleine) groep zorgen wij ervoor dat het geen wedstrijd is, maar je elkaar respecteert, motiveert en stimuleert het beste uit zichzelf te halen en samen plezier beleeft! Bij de trainingen kan een ieder op eigen niveau deelnemen en je eigen persoonlijke doelen behalen. Dit kan in 1 van onze trainingsstudio's of buiten op locatie in Amsterdam of Lelystad op afspraak.

Sport samen met UnitedFit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Werfweg 68, 8243 PG Lelystad

connect with us