Top

kickboksen

UnitedFit

Kickboksen Lelystad

Kickboksen komt tijdens de trainingen veel voor. Kickboksen is erg intensief en door te focussen en jouw kracht op een juiste manier te gebruiken zorg je voor een goede balans.

Discipline en zelfbeheersing

Ook kun je wat je op onze sportschool in Lelystad leert, toepassen in het dagelijkse leven. Leer makkelijker en effectiever omgaan met moeilijke situaties en handel vanuit rust en focus om je doelen te bereiken. Kickboxen wordt niet gebruikt om te leren vechten. Juist in onze lessen staat zelfbeheersing en een ander met respect behandelen bovenaan. De trainers zorgen ervoor dat je discipline wordt versterkt. De kickboks trainingen zijn fysiek vrij zwaar maar zorgen ervoor dat je lekker in je vel zit en waar je opgekropte spanningen kwijt kunt.

UnitedFit

Kickboksen verwerkt in diverse trainingen

Elke training weer, train je discipline en ontwikkel je respect voor je eigen lichaam en dat van een ander. Tijdens de trainingen leer je hoe je jezelf kunt verdedigen op momenten wanneer het nodig is. Dit zorgt ervoor dat je beter in je vel gaat zitten en je je zelfverzekerder voelt. Je leert je assertief op te stellen, persoonlijke grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen in benauwde situaties. Daarnaast is het ook een goede cardiovasculaire training die ervoor zorgt dat stress vermindert en dat het hormoon endorfine vrijkomt, wat een positieve invloed heeft op je humeur.

 

Kickboksen bij UnitedFit

Twijfel niet kom een les meedraaien bij UnitedFit in Lelystad! Wij hebben een gevarieerd lesrooster en je kunt zowel individueel als in groepsverband trainen. Voor meer informatie kun je uiteraard telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Sport samen met UnitedFit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Werfweg 68, 8243 PG Lelystad

Volg UnitedFit