Top

Voedingsplan volledig op maat

UNITEDFIT

EEN GEZONDE LEEFSTIJL BEGINT BIJ UNITEDFIT

Wil jij afvallen, fitter of sterker worden? Dan ben je bij Unitedfit aan het juiste adres. Wat Unitedfit anders maakt dan andere sportprogramma’s is de persoonlijke aanpak. Voedingsschema’s worden op maat gemaakt en je kunt trainen op je eigen trainingsniveau met een personal trainer OF met een persoonlijke trainingsschema als je elders traint.

Het gezonde startprogramma voor iedereen

De gezonde startprogramma van UnitedFit is voor iedereen die een gezonde start wilt maken en van plan is om beter te gaan eten voor de beste resultaten! Maar vind je het lastig om zelf gezond te koken? Vind je recepten op internet te ingewikkeld of heb je gewoon geen tijd omdat de bereidingstijd zo lang is? Wij begrijpen dat als geen ander. De praktijk wijst namelijk uit dat het onmogelijk is om die schema’s te blijven volhouden. Je krijgt vaak letterlijk maaltijden opgelegd in plaats van dat je zelf kiest wat je gaat eten.

Voedingsplan volledig op maat

Gelukkig is bovenstaande verleden tijd! UnitedFit stelt een voedingsplan op, die zich volledig aansluit aan jouw leefstijl. Zet binnen 5 tot 10 minuten heerlijke gerechten op tafel voor jouzelf en de hele familie, terwijl je vet verliest en je fitnessdoelen behaalt!De voordelen van het voedingsplan van UnitedFit:

•    Zelf kiezen wat je eet: heerlijke op jou aangepaste recepten;
•    Zelf supersnel een maaltijd samenstellen met losse producten in huis;
•    Nog steeds uit-eten kunnen en af en toe een borreltje drinken, zonder schuldgevoel, want hier kunnen we rekening mee houden!

Voorbeeld: lunch maaltijd

Leefstijl coach

Zorg goed voor jezelf! Met sporten en op je voeding letten kom je een heel eind. Unitedfit helpt jou graag door op een gezonde manier door het leven te gaan. Durf jij de uitdaging aan? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Sport samen met Unitedfit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Werfweg 68, 8243 PG Lelystad

Volg UnitedFit