Top

Voedingsplan volledig op maat

UNITEDFIT

EEN GEZONDE LEEFSTIJL BEGINT BIJ UNITEDFIT

Wil jij afvallen, fitter of sterker worden? Dan ben je bij Unitedfit aan het juiste adres. Wat Unitedfit anders maakt dan andere sportprogramma’s is de persoonlijke aanpak. Voedingsschema’s worden op maat gemaakt en je kunt trainen op je eigen trainingsniveau met een personal trainer OF met een persoonlijke trainingsschema als je elders traint.

Het gezonde startprogramma voor iedereen

De gezonde startprogramma van UnitedFit is voor iedereen die een gezonde start wilt maken en van plan is om beter te gaan eten voor de beste resultaten! Maar vind je het lastig om zelf gezond te koken? Vind je recepten op internet te ingewikkeld of heb je gewoon geen tijd omdat de bereidingstijd zo lang is? Wij begrijpen dat als geen ander. De praktijk wijst namelijk uit dat het onmogelijk is om die schema’s te blijven volhouden. Je krijgt vaak letterlijk maaltijden opgelegd in plaats van dat je zelf kiest wat je gaat eten.

Voedingsplan volledig op maat

Gelukkig is bovenstaande verleden tijd! UnitedFit stelt een voedingsplan op, die zich volledig aansluit aan jouw leefstijl. Zet binnen 5 tot 10 minuten heerlijke gerechten op tafel voor jouzelf en de hele familie, terwijl je vet verliest en je fitnessdoelen behaalt!De voordelen van het voedingsplan van UnitedFit:

•    Zelf kiezen wat je eet: heerlijke op jou aangepaste recepten;
•    Zelf supersnel een maaltijd samenstellen met losse producten in huis;
•    Nog steeds uit-eten kunnen en af en toe een borreltje drinken, zonder schuldgevoel, want hier kunnen we rekening mee houden!

Voorbeeld: lunch maaltijd

Leefstijl coach

Jouw welzijn is van onschatbare waarde, en het is tijd om er de hoogste prioriteit aan te geven. Bij Unitedfit begrijpen we dat het niet altijd gemakkelijk is om de eerste stap te zetten naar een gezondere levensstijl, maar we zijn er om je te begeleiden en te motiveren op elke stap van jouw reis.

Waarom zou je voor onze leefstijl coach kiezen?

  1. Zelfzorg: Het begint allemaal met liefdevolle zorg voor jezelf. Onze leefstijl coach staat klaar om je te helpen ontdekken hoe je op een uitgebalanceerde manier voor jezelf kunt zorgen, zowel fysiek als mentaal.
  2. Sport en Voeding: We begrijpen het belang van regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding. Samen gaan we aan de slag om jouw levensstijl te transformeren en jouw gezondheid te optimaliseren.
  3. De Kracht van Gezond Leven: Durf je de uitdaging aan om de beste versie van jezelf te worden? Onze leefstijl coach motiveert en ondersteunt je bij het bereiken van jouw gezondheids- en fitnessdoelen.
  4. Persoonlijke Begeleiding: We bieden op maat gemaakte begeleiding die is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Samen stellen we een plan op dat werkt voor jou.
  5. Een Nieuw Begin: Neem de beslissing om je leven te transformeren en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap op weg naar een gezonder, gelukkiger jij.

Bij Unitedfit geloven we in jouw potentieel om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Durf de uitdaging aan te gaan en samen zullen we jouw dromen verwezenlijken. Neem nu contact met ons op en ontdek de opwindende reis die voor je ligt!

Sport samen met Unitedfit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Zeilweg 2G , 8243PK Lelystad

Volg UnitedFit