Top

Bootcamp

Unitedfit

Bootcamp bij United-Fit

Een bootcamp is een trainingsmethode die in teamverband wordt uitgevoerd. Dit wordt gedaan onder professionele begeleiding. Door op deze manier te sporten is opgemerkt dat deelnemers vaak intensiever sporten dan ze individueel doen. Deelnemers zien teamgenoten hetzelfde doen, deze energie is aanstekelijk en vrolijkt men op. Dit verhoogt de functionaliteit van de aangeboden training. Bij Unitedfit sporten we zowel binnen als buiten.

Het doel van een Bootcamp

Het doel van Unitedfit bootcamp is om gedurende de groepstraining een actief doel op te stellen en samen de uitdaging aan te gaan! Door mee te doen aan bootcamp zorg je voor een fitter, sterker en gezonder lijf. Wil jij mee doen met een van onze trainingen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Het gevoel van samenwerken en samen doelen behalen is goud waard. Dit versterkt het teamverband.

UNITEDFIT

Samen sterk

Wil jij afvallen, sterker of fitter worden? Dan kan jij jouw persoonlijke doelstellingen verwezenlijken bij Unitedfit. Als team gaan wij werken aan jouw doelen. Ons motto is: “Alleen kun je ver komen, maar samen sta je sterker”.

Sport samen met Unitedfit 

STARTNU
Schrijf je nu in voor een proefles!

Contact gegevens

Heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

0614358514

info@unitedfit.nl

Zeilweg 2G , 8243PK Lelystad

Volg Unitedfit